Meer resultaten voor aannemer amstelveen

aannemer amstelveen
Verbouw Garantie Bouwgarant.
In geval van faillissement artikel 4 lid 1 worden de extra afbouwkosten vergoed die de opdrachtgever redelijkerwijs aan een nieuwe aannemer moet betalen om het werk te voltooien zoals contractueel werd overeengekomen. De extra afbouwkosten worden berekend door de afbouwkosten van de nieuwe aannemer te verminderen.

Wij zijn een all-round bouwbedrijf, voornamelijk werkzaam in de regio groot Amsterdam met de nadruk op Amstelveen, Badhoevedorp, Uithoorn, Amsterdam en Aalsmeer. Wij werken voor de zakelijke markt en voor particuliere opdrachtgevers. Ons team op kantoor bestaat uit ervaren medewerkers die de contacten met onze klanten verzorgen en de werken in uitvoering begeleiden.
Home Teeuwen Bouw.
De BouwGarant-aannemer is uiteraard in het bezit van het aannemersdiploma, beschikt over de vereiste papieren, verzekeringen en zet alle afspraken met de particuliere opdrachtgever op papier. Daarnaast kan alleen een aannemer die is aangesloten bij BouwGarant de verBOUWgarantie aanbieden; een bescherming tegen de grote financiƫle risico's' van een verbouwing.
Aannemer Amstelveen Hopman Bouw Aannemer Amstelveen.
Verbouwplannen maar eigenlijk geen idee welke aannemer in Amstelveen u moet kiezen? Wij komen graag bij u langs in Amstelveen om te laten zien waarom u de aannemer Hopman Bouw moet kiezen. Zoek niet verder naar een aannemer in Amstelveen, wij komen naar u toe.
Aannemer en bouwbedrijf De Heemraad BV Amstelveen.
Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. De Heemraad BV is een professioneel bouwbedrijf en aannemer uit Amstelveen en een toonaangevend bouwer in diverse marktsegmenten. Ons bedrijf heeft de erkenning verdiend voor het opzetten, begeleiden en uitvoeren van diverse, complexe projecten.
Aannemersbedrijf Compier Zn.
Op deze site bieden wij u een beknopt overzicht van wie we zijn en wat we doen. Heeft u vragen, bel ons dan gerust op 020-4961371. Compier en Zonen Amstelzijde 15 1184 TX Amstelveen Tel: 020 4961371 E-mail: info@compieraannemers.nl Algemene voorwaarden.
Van Leeuwen's' bouwbedrijf Aannemersbedrijf voor nieuwbouw, verbouw en onderhoud Particulier en zakelijk.
de aannemer in Amstelveen en Amsterdam. Van Leeuwensbouwbedrijf uit Amstelveen levert hoogstaande en duurzame oplossingen voor al uw renovaties, verbouwingen en onderhoud aan uw huis, kantoor of flatgebouw. Het familie bedrijf Van Leeuwensbouwbedrijf is. opgericht in 1954 is sindsdien een betrouwbare partner.
Bouwbedrijf Amstelveen De Jong Aannemersbedrijf.
Ervaren bouwbedrijf in Amstelveen. Wij vinden het heel belangrijk dat uw project geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Daarom nemen wij de tijd om dit in kaart te brengen voordat we met het project beginnen. Onze werkwijze kenmerkt zich door liefde voor het vak, ambacht, vakkennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid. Dit alles maakt ons tot een geschikte aannemer voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten.Wij hanteren we een open en duidelijke manier van calculeren.
Home D.Jansen.
Jansen bv, specialist in onderhoudswerken, verbouwingen, renovatie, aanbouw en kleine nieuwbouw. Wij werken voor de particuliere en zakelijke markt, met name in de Randstad. Om wat voor klus het ook gaat groot of klein, eenvoudig of complex in alle gevallen staat vakman schap.

Contacteer ons

-- aannemer dordrecht
-- aannemer tilburg
-- aannemer apeldoorn
-- aannemer hilversum
-- aannemer den bosch
-- aannemer almere
-- aannemer woerden
-- aannemer amstelveen
-- aannemer limburg