Zoeken naar aannemer woerden

aannemer woerden
Goudse aannemer Van Dijk failliet Gouda AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Alarm. Dossier.
Goudse aannemer Van Dijk failliet. update Aannemersbedrijf Th. Van Dijk BV, meer dan honderd jaar een begrip in Gouda, is failliet verklaard. Dat is deze week bepaald. Het faillissement kan grote gevolgen hebben voor de projecten, waarmee het bedrijf is verbonden.
Op zoek naar een bouwbedrijf in Woerden? TOM.
Als bouwbedrijf zijn wij ook zeer actief in Woerden. Wij hebben altijd wel een project in Woerden of omgeving lopen. Bent u de volgende opdrachtgever uit Woerden waarvoor wij een geweldig bouwproject mogen realiseren? Wij hopen in ieder geval dat wij voor u aan de slag mogen gaan.
Verbeek Aannemersbedrijf.
Dit zijn gebouwen die voor publieke doeleindes worden gebruikt, zoals kantoorgebouwen, stationshallen, ziekenhuizen en scholen. Wij werken zowel voor de overheid, als voor private opdrachtgevers. Ons kantoor is gevestigd in Woerden, maar we zijn als aannemer werkzaam voor opdrachtgevers door het hele land.
Aannemersbedrijf R. de Krijger.
Onderhoud; Kozijnen vervangen, deuren aanpassen en afhangen, reparaties aan dakkapellen, enz. Meubels maken en oude" spullen weer een nieuw, eigentijds en op wensen van de klant, aangepast uiterlijk geven. Copyright 2009 www.aannemersbedrijfrdekrijger.nl info@aannemersbedrijfrdekrijger.nl Berkenlaan 19 3442 ET Woerden 0348-425857 / 06-21642317 Designed by www.premiumcocktails.nl.
Aannemer van uw bouwwensen: Bouwbedrijf Van der Schaft. Aannemer van uw bouwwensen: Bouwbedrijf Van der Schaft.
Als aannemer hebben wij ervaring met nieuwbouw. Wij adviseren u graag vrijblijvend over nieuwbouw van uw woning of bedrijfspand. Fijne samenwerking en goed overleg. Bouwbedrijf van der Schaft heeft onze verbouwing goed en vakkundig uitgevoerd. Nieuwbouw garage en veranda. Meer opslag en leefruimte dankzij de nieuwbouw van een garage en veranda. In een korte tijd gerealiseerd: nog voor de zomer van 2016 konden de bewoners genieten van de nieuwbouw. Op de plek van de oude boerderij moest nieuwbouw gerealiseerd worden. In krap een half jaar tijd werd de nieuwe woning in Mijdrecht gebouwd. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag tijd voor u vrij om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u ons bezoeken? Bouwbedrijf Van der Schaft. Bernard van der Schaft. Paulus Buyslaan 5, 3445 AJ Woerden.
Bouwbedrijf Woerden, voor renovatie, aanbouw en nieuwbouw.
Heeft u een goede aannemer nodig? Home / Bouwbedrijf Woerden, voor renovatie, aanbouw en nieuwbouw. Op zoek naar een bouwbedrijf in Woerden? SJ Verbouw is een gerenommeerd vakkundig bouwbedrijf uit Woerden en omgeving. Dankzij de vele ervaring en vakkennis, bent u verzekerd van de efficiƫntste verbouwing of renovatie van uw woning of pand.
Aannemer Woerden Timmer en Bouwbedrijf B.W. Van Vliet.
Wij zijn pas tevreden als de klant dit is. Waar u de aannemer in Woerden ook voor kunt inschakelen, betreft het plaatsen van uw hang en sluitwerk. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen te bespreken en u passend advies te geven.
Bouwbedrijf Roverts is een aannemersbedrijf welke zich bezighoudt met Nieuwbouw/verbouw en onderhoud van woningen.
Een aannemer is immers veel meer dan alleen een timmerman, wij leveren u een totaal pakket. Heeft uw woning behoefte aan herstelwerkzaamheden, of gedeeltelijke vernieuwing? Ook voor deze werkzaamheden bent u aan het juiste adres. Wij kunnen er voor zorgen dat uw woning weer bruikbaar wordt naar de huidige maatstaven en normen. Ook voor het vervangen van de gevelkozijnen ramen en deuren bent u aan het juiste adres. Voldoet uw huidige badkamer niet meer aan uw huidige wensen, dan kunnen wij deze geheel in uw eigen stijl/wensen voor u vernieuwen. Dakkapel op de Veilingstraat te Utrecht. Dakkapel en zolderverbouwing tot slaapkamer en badkamer. Uitbouw aan de Boterbloemweide. Laatst uitgevoerde projecten. Bouwbedrijf Roverts Bergstraat 26 3446 DB Woerden 31 6 51 16 32 24 info@rovertsbouw.nl.
Klus en aannemersbedrijf Arno Spruit.
Woerden IJsselstein Utrecht Harmelen Montfoort Lopik Zegveld Oudewater Kamerik Schoonhoven Gouda. Bouw en Aannemersbedrijf Arno Spruit streeft bij ieder project naar een optimale kwaliteit op alle fronten, een ambitie waar ik de afgelopen jaren naam mee hebt gemaakt. De afgeronde projecten zijn mijn.
Welkom HeijWaal.
3446 CB Woerden. 3440 AD Woerden. Vastgoedbeheer: 0348 48 40 10. Bouw: 0348 46 25 25. Projectontwikkeling: 0348 48 40 10. Fax: 0348 42 36 05. Copyright 2016 HeijWaal. Inloggen Sitehand Website met apps Ziber PSD naar html Pencilpoint Reclamemakers Vormgevers Reclamebureau Woerden.
Verbouw Garantie Bouwgarant.
In geval van faillissement artikel 4 lid 1 worden de extra afbouwkosten vergoed die de opdrachtgever redelijkerwijs aan een nieuwe aannemer moet betalen om het werk te voltooien zoals contractueel werd overeengekomen. De extra afbouwkosten worden berekend door de afbouwkosten van de nieuwe aannemer te verminderen.
Startpagina HP bouw en aannemersbedrijf HP bouw en aannemersbedrijf.

Contacteer ons

-- aannemer dordrecht
-- aannemer tilburg
-- aannemer apeldoorn
-- aannemer hilversum
-- aannemer den bosch
-- aannemer almere
-- aannemer woerden
-- aannemer amstelveen
-- aannemer limburg